Sofie de Backer interieurarchitect

Activiteiten

Interieurarchitectuur van privé-woningen, winkels, kantoren, hotels en restaurants nieuwbouw en verbouwingen in binnen- en buitenland, vooral in België en Italië

Totaalproject A - Z
Een project start met een eerst gesprek waarin uw wensen, dromen en eisen naar voor komen. Deze visualiseren we voor u in een voorontwerp (adhv plannen en een 3d-presentatie), dat het resultaat is van een zoektocht naar een organigram met een zo gebruiksvriendelijk, esthetisch en functioneel mogelijke indeling van de functies binnen de ruimtes. Door middel van uw feedback evolueren we tot een definitief ontwerp met uitvoeringstekeningen. Hierbij hoort een lastenboek, met beschrijving van de werken, en een meetstaat of kostenraming, met overzicht van de offerteprijzen. Na uw akkoord bevestigen en plannen we de aannemers, die onze visie delen omtrent kwaliteit en oog voor detail, om samen met hen het project te realiseren. Deze uitvoering wordt nauwgezet gecoördineerd en bijgestuurd waar nodig via bezoeken en verslagen. Het project eindigt ten slotte met een financieel overzicht van de werf en nazicht van alle facturen.

Ontwerpadvies
Is onze 2e werkwijze en is de ideale formule voor wie op zoek is naar een deel van bovenstaand ‘totaalproject’. Voor wie op zoek is naar een gebruiksvriendelijk, esthetisch en functioneel ontwerp en bijvoorbeeld met de uitvoeringstekeningen graag zelf aan de slag gaat! Het parcours start hetzelfde als bij het totaalproject maar kan stoppen na het finaliseren van het definitief ontwerp, zodat u prijsvragen en/of de werfopvolging op u neemt.

INTERIEURS ONTWERPEN EN REALISEREN WAARIN HET EEN DROOM IS OM TE WONEN EN EEN PLEZIER OM IN TE WERKEN, DAT IS ONZE PASSIE!

Savant Media